سه‌شنبه، اردیبهشت ۰۸، ۱۳۸۸

روزنامه نگاران ایرانی-شماره 15- خلیج فارس





شماره 15 روزنامه نگاران ایرانی با موضوع "خلیج فارس" به سردبیری محمد معینی ، انتشار یافت

برچسب‌ها:

یکشنبه، اردیبهشت ۰۶، ۱۳۸۸

دقایقی در خانه

رفتیم کنسرت گروه کامکارها در شهر ابوظبی . البته گروههای موسیقی زیادی در این فستیوال شرکت کرده بودند. توضیحاتش را پژمان عزیز نوشته

حس جالبی است. از شهر خودت حدود 2 ساعت راه را طی کنی برای شنیدن 45 دقیقه موسیقی. .
یک جای ذهنت به هم میریزد. گرمای ساحل خلیج فارس و بادی که لای موهایت میپیچد و موسیقی کردی با چهره هایی آشنا . میان ان همه ادم از ملیتها مختلف برای دقایقی فراموش میکنی که در خانه نیستی.
هوا هوای خلیج فارس است و موسیقی " کابوکی" است و کناریت کردی میرقصد و آن یکی پرچم ایران در دست دارد و ... خوشحالم که رفتم.

چهارشنبه، اردیبهشت ۰۲، ۱۳۸۸

پروانگی



در انتظار شنیدن صدایت
گوشهایم تبدیل به پروانه شدند

سه‌شنبه، اردیبهشت ۰۱، ۱۳۸۸

روزنامه نگاران ایرانی-شماره 14-الگوی مصرف


این شماره با سردبیری "مریم نبوی نژاد" در وبلاگ گروهی اعضا انتشار یافت


در این شماره مریم نبوی نژاد (آمریکا) ، نسیم راستین (امارات) ، محمد معینی (ابران)، محمد خواجه پور(ایران) ، رودایه برومند(آمریکا)، لادن کریمی(مالزی) و مهران شقاقی(ایران) مطلب نوشته اند

برچسب‌ها:

شنبه، فروردین ۲۹، ۱۳۸۸

نمیخواهم خوب باشم

" در کودکی به گوشم خواندند که مردم جهان دو گروه هستند: خوب ها و بدها! من هم مانند بیشتر کودکان سعی کردم تا صفات خوبم را نشان دهم و صفات بدم را بپوشانم. به شدت مایل بودم که خود را از همه آن بخشهای وجودم که مورد پذیرش مادر، پدر، خواهر و برادرم نبودند خلاص کنم. بزرگتر که شدم افراد بیشتری با آرا و عقاید دیگری به زندگیم وارد شدند و در ارتباط با آنها متوجه شدم که باید بخشهای بیشتری از خودم را پنهان کنم...پس به این نتیجه رسیدم که بهترین کار این است که جنبه های ناخوشایند وجودم را پنهان کنم تا مورد پسند دیگران باشم و البته این به معنای دروغ گفتن های مصلحتی نیز بود..
آرزو داشتم هیچ گونه کاستی نداشتم تا همه دوستم بدارند. در نتیجه هنگامیکه مسواک نمیزدم ، زیادی شیرینی میخوردم و یا خواهرم را کتک میزدم، دروغ میگفتم. هنگامیکه سه چهار ساله شدم، دیگر حتی متوجه نبودم که دروغ میگویم، چون به خودم هم دروغ میگفتم!
به من میگفتند: "عصبانی نباش، خود خواه نباش، بدجنس نباش، زیاده خواه نباش!" به این ترتیب پیام «نباش» در اعماق وجودم نقش بست. به تدریج به این باور رسیدم که شخص بدی هستم، زیرا گاهی اوقات بدجنس بودم، گاهی خشمگین میشدم و گاهی همه شیرینیها را برای خودم میخواستم.اندک اندک معتقد شدم که برای زندگی در این جهان باید خود را از شر این وسوسه ها خلاص کنم و همین کار را کردم؛ به تدریج چنان این خواهش ها را به اعماق آگاهیم راندم که وجود آنها را به کلی فراموش کردم.
این ویژگیهای "بد" به سایه من بدل شد.
جامعه ما این توهم را گسترش میدهد که همه خوبیهای زندگی فقط از آن افرادی است که هیچ گونه کاستی نداشته باشند، اما کم کم بسیاری از ما متوجه میشویم که کوشش برای بی نقص بودن بهای گزافی در بر دارد.سر مشق قرار دادن "انسان بی نقص"میتواند به تحلیل نیروهای جسمانی،ذهنی، احساسی و معنوی ما منجر شود. مانند افراد خوب زیادی که میشناسیم و از ناراحتیهای گوناگونی در رنجند: اعتیاد، افسردگی، بی خوابی و روابط ناموفق. این افراد هیچ گاه خشمگین نمیشوند، هیچ گاه خود را مقدم نمیشمارند و حتی هیچ گاه برای خود دعا نمیکنند.آنان اینگونه تربیت شده اند که خود را در رتبه آخر قرار دهند، چون آدمهای خوب چنین میکنند. ..."

کتاب نیمه تاریک وجود
نوشته دبی فورد
بخش اول

چهارشنبه، فروردین ۲۶، ۱۳۸۸

روزنامه نگاران ایرانی-شماره 13- طنز



این شماره با سر دبیری " مهران شقاقی" در وبلاگ اختصاصی روزنامه نگاران ایرانی منتشر شده است
صفحه‌آرایی کار " محمد خواجه‌پور" است

و در آن مهران شقاقي از کانادا، لادن كريمي از مالزي، مجيد آل ابراهيم از سوئد، محمدخواجه پور، پيام صفوي از ايران، محمود بي تا از ايران، امير اخلاقي از امارات و محمد معینی از ایران نوشته اند

دوشنبه، فروردین ۲۴، ۱۳۸۸

حکم دل است




خدایا
به حکمت
کت شدم این دست آخر را
هفت هیچ به نفع تو

پنجشنبه، فروردین ۲۰، ۱۳۸۸

تغییر

به دعوت دوست خوبم محمد معینی راجع به چند تغییر بزرگ زندگیم در هفت سال اخیر مینویسم

1- ازدواج
2-مهاجرت خانواده ام به آمریکا
2- مهاجرت خودم به دبی
3- وبلاگ نویسی
4- خواندن رشته علوم کل نگر
5-آشنایی با کلاسهای بنیان

خوب اینها همه تغییرات اساسی رادر زندگی عادی من ایجاد کرده اند. شاید بشود از آنها به مسبب تغییر یاد کرد نه خود تغییر. اما اگر بخواهم تغییرات فکری و شخصیتیم را در این چند سال اسم ببرم . نامه هفتاد من کاغذ میشود.

برای آینده دوست دارم باز هم مطالعه کنم و یاد بگیرم. در این دنیا چیزهای زیادی است که دوست دارم بدانم. کمتر دلتنگی کنم و بیشتر از لحظه لذت ببرم.

*********
کار بسیار سختی است اسم بردن سه نفر اما من از
الهه مهر ،
عاقلانه
نق نقو

دعوت میکنم که بنویسند

دوشنبه، فروردین ۱۷، ۱۳۸۸

روزنامه نگاران ایرانی-شماره 12- انتخابات

این شماره با سردبیری " امید حبیبی نیا " و صفحه آرایی " رضا گنجی" با موضوع انتخابات به روی پیشخوان رفت
در این شماره دوستان زیر مطلب نوشته اند
مجید آل ابراهیم (سوئد)، رودابه برومند (آمریکا)، محمد خواجه پور (ایران)، همایون خیری (استرالیا)،نسیم راستین (امارات)، مهران شقاقی (ایران)، پیام صفوی (ایران)، محمد معینی (ایران)، شهره منشی پور(سوئد)